Friday, March 2, 2018

Viranomaistoiminnassa saa edelleen tehdä virkavirheitä ja rikoksia ilman seuraamuksia. Joskus poiketaan kaavasta satunnaisesti jottei kuvio paljastu

Viranomaistoiminnassa saa edelleen tehdä virkavirheitä ja rikoksia ilman seuraamuksia. Joskus poiketaan kaavasta satunnaisesti jottei kuvio paljastu, miten kansaa ja oikeusturvaa rikotaan härskisti.

Seppo Lehto Tampere
Demlalutikoiden uhri Tampere, maahanmuuttoa vastustava aito suomalainen eikä mikään matuinvaasion hännystelijä. Muualla osataan ja voidaan vapaammin ilmaista aidoista matu- ja islaminvaasion haitoista kansakunnallisesti jopa kirjallisuutta aiheesta painaen.


https://sokea-peili.blogspot.fi/
-----------------------

ABOUT ME

My photo
Turun hovioikeudessa 26-27.5.2009: Tutkikaamme ennenkuin hutkimme toisin kuin valtionsyyttäjä Mika Illman ja lehtineekerit: "Krp tutkii valtiojohtoon kohdistuneita kunnianloukkauksia internetissä Julkaistu 29.9.2006 19:43 Keskusrikospoliisi tutkii valtion ylimpään johtoon kohdistunut kunnianloukkaus-rikoksia internetissä. Epäiltynä on tamperelainen yksityishenkilö Seppo Lehto kertoo Nelosen uutiset. Epäillyt rikosnimikkeet ovat törkeä kunnianloukkaus, kunnianloukkaus ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Tutkintapyynnön asiassa ovat tehneet valtakunnansyyttäjänvirasto, vähemmistövaltuutetun tsto. Myös presidentti Tarja Halonen on tietoinen krp:n tutkinnasta ja mahdollisesta asianomistaja-asemasta jutussa. Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) mielestä jutun selvittäminen on tarpeen, jotta internetin loukkaaville kirjoituksille ja kuville löytyy jokin raja. Pääministeriin krp oli yhteydessä keväällä. Viranomaisten toive oli, että Vanhanen antaisi suostumuksensa nimen käyttöön tutkinnassa. "Tällä on yleisempää merkitystä, ei niinkään henkilööni liittyen. Olen kertonut että olen siihen valmis", Vanhanen sanoi Nelosen uutisille. Helsingin Sanomat"

--------------

No comments: