Thursday, November 13, 2008

Tamperelaista Seppo Lehtoa syytettiin vastaavan tekstin tuottamisesta kuin Jussi Halla-ahon Scriptassa kansanedustaja kommunisti Minna Sirnöä koskien

Erikoinen on maailma nykyään: Tamperelaista Seppo Lehtoa syytettiin vastaavan tekstin tuottamisesta kuin Jussi Halla-ahon Scriptassa kansanedustaja kommunisti Minna Sirnöä koskien.

Syyte ja 2 vuotta 4 kk ehdotonta vankilatuomio, sekä jumalattomat korvausvaateet paukahti hihasta ottamatta ollenkaan huomioon sitä mitä siinä kirjoitettiin, kuka kirjoitti ja miten, vaan vääristeltiin kuten Jussi Halla-ahonkin tapauksessa


Lisää Seppo Lehdon oikeusmurha aiheesta http://seppo-lehto.blogspot.com blogissa
---
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1615538

Vihreät naiset: Rikosilmoitus Jussi Halla-ahon raiskaustekstistä?

12.11.2008 18:02

Vihreät naiset harkitsee rikosilmoituksen tekemistä perussuomalaisten kaupunginvaltuutetusta Jussi Halla-ahosta, kertoo Vihreä Lanka.

Järjestö haluaa selvittää, onko Halla-aho yllyttänyt raiskauksiin ja lietsonut ulkomaalaisvihaa.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini ei sanoudu irti Halla-ahon näkemyksistä, vaikka Vihreiden naisten puheenjohtaja Heli Järvinen sitä vaatii.

- En ole Jussi Halla-ahon spokesmani. Se, mitä Vihreät naiset tekee, on heidän asiansa. Minä en ole mikään hoviselittelijä, Soini totesi Vihreässä Langassa.

Halla-aho kirjoitti 20.12.2006 Scripta-blogissaan:

"Koska näin ollen yhä useampi nainen tulee joka tapauksessa raiskatuksi, toivon hartaasti, että uhrinsa sattumanvaraisesti valitsevien saalistajien kynsiin jäisivät oikeat naisihmiset. Vihervasemmistolaiset maailmanparantajat ja heidän äänestäjänsä. Mieluummin he kuin joku muu. Heihin ei tehoa mikään muu kuin se, että monikulttuuri osuu omaan nilkkaan."

Halla-aho nousi Helsingin kaupunginvaltuustoon äänivyöryllä. Hänen ainoa agendansa vaaleissa oli maahanmuuttovastaisuus.

Halla-aho pohtii parhaillaan bloginsa vieraskirjassa pitäisikö hänen tehdä tutkintapyynto Vihreistä naisista.

- Mielestäni Vihreät naiset melko suoraan väittävät minun yllyttävän raiskauksiin. Koska rikokseen yllyttäminen on rikos, he siis syyttävät minua rikoksesta, mikä puolestaan vailla perusteita tehtynä on rikos.

IS

------
http://www.vartti.fi/artikkeli/f1d2b02e-d73a-4a92-9892-dea757a03ce8

ke 12.11.2008 klo 19:01 Päivitetty: ke 12.11.2008 klo 21:03
Uutinen

Halla-ahon blogista ehkä rikosilmoitus
Jussi Halla-aho puolestaan pohtii nettisivuillaan, pitäisikö hänen tehdä tutkintapyynto Vihreistä naisista.

Helsingin kaupunginvaltuustoon perussuomalaisten riveistä runsain äänin valittu Jussi Halla-aho saattaa joutua selittelemään vuoden 2006 blogikirjoituksiaan.
Vihreät naiset -järjestö haluaa selvittää, onko Halla-aho yllyttänyt tekstillään raiskauksiin ja lietsonut ulkomaalaisvihaa.
- En ole Jussi Halla-ahon spokesmanni. Se, mitä Vihreät naiset tekee, on heidän asiansa. Heillä on oikeus tehdä sellaiset johtopäätökset kuin tekevät. Minä en ole mikään hoviselittelijä, puolueen puheenjohtaja Timo Soini kommentoi Vihreä lanka -lehdelle.
Omilla nettisivuillaan Halla-aho on opastanut lukijoitaan välttämään bloginsa lukemista, jos maahanmuuttoon ja monikulttuurisuuteen liittyvät aiheet kuumentavat lukijan hermoja.
Vihreät naiset vaatii, että perussuomalaiset sanoutuvat irti Halla-ahon julkaisemista "raiskauksiin ja ulkomaalaisvihaan lietsovista" mielipiteistä.
- Uskomme myös perussuomalaisten olevan valmiita tekemään valtuustoissa työtä tasa-arvon puolesta ja perheväkivallan vähentämiseksi, Vihreiden naisten puheenjohtaja Heli Järvinen sanoi lehden haastattelussa.
Vartti.fi


-----------

http://sokea-peili.blogspot.com/

--------------
Käräjäoikeuksien mielettömät tulkinnat hipovat järjettömyyksiä. Ohessa mallia Helsingin käräjäoikeuden hölmöläispäätöksestä. Voidaanko tulkita niin että jatkossa hirmuhallinnot voivat rauhassa tehdä kansanmurhia ja niiden uutisointi ja julkaisu on rikos?

--------
http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Teloitusvideoiden+julkaiseminen+toi+ehdollista+vankeutta/1135241040315?ref=rss

Teloitusvideoiden julkaiseminen toi ehdollista vankeutta

Julkaistu: 12.11.2008 22:34

Aitojen teloitusvideoiden esittäminen internetissä toi 40 päivän ehdollisen vankeustuomion 31-vuotiaalle helsinkiläismiehelle.
Harvinaislaatuinen oikeudenkäynti käytiin Helsingin käräjäoikeudessa. Keskiviikkona annettu tuomio tuli väkivaltakuvauksen levittämisrikoksesta.
Helsinkiläismies piti verkkosivuillaan helmikuusta 2006 lähtien aina oikeudenkäyntiin asti islamilaisten ääriryhmien kuvaamia videoita, joissa ihmisiä teloitetaan erittäin raa'alla tavalla.
Mies kertoi oikeudessa, että hän laittoi videot sivuilleen nähtäville sananvapaudellisessa, tiedonvälityksellisessä ja poliittisessa tarkoituksessa. Hän halusi kyseenalaistaa teollaan sekä valtioiden että terroristien väkivallan.
Lisäksi mies kyseenalaisti oikeussalissa, että teloitukset olisivat aitoja. Käräjäoikeus ei kuitenkaan epäillyt niiden aitoutta.
"Tällaisten videoiden edelleen levittämisellä on vaikea nähdä poliittista tai tiedonvälityksellistä arvoa", oikeus totesi tuomiota perustellessaan.
Oikeuden mielestä miehen kriittinen suhtautuminen väkivaltaan ei käy ilmi siitä, miten hän on julkaissut videot internetissä. Videoiden sisällön, määrän ja levitystavan vuoksi oikeus tuomitsi miehen sakkojen sijasta vankeuteen.
Käräjäoikeus määräsi myös, että mies menettää tietokoneidensa keskusyksiköt valtiolle. Lisäksi miehen verkkosivut videoineen on poistettava internetin käyttäjien nähtäviltä. Ainakaan keskiviikkoiltana sivut eivät enää avautuneet entisessä osoitteessaan.


----
-

No comments: