Thursday, May 13, 2010

Suomalaisten on aika herätä ennakkoasenteellisia demla-tahojen lavastamia näytösoikeudenkäyntejä vastaan mm. Seppo Lehto case 100% oikeusmurha

Herätkää huomaamaan, että kun sallitte tämän Jeesus Kristuksen sanoin: "Yhdelle näistä pienimmistä, niin te teette sen myös minulle"

Suomalaisuuden ja ns. snellmanin päivänä 12.5.2010 suomalaisten on aika herätä ennakkoasenteellisia demla-tahojen lavastamia näytösoikeudenkäyntejä vastaan mm. Seppo Lehto case 100% oikeusmurha

Asiaa käsiteltäneen seuraavaksi EIT:ssä ja tuomionpurkuna

http://tuomionpurku.blogspot.com
antanee viitteitä asian käsittelyssä otettavista seikoista

Tunnettu blogisti, pilakuvataiteilija Seppo Lehto maahanmuutto- ja islamkriitikko, sekä mielipiteidensä takia vainottu jälkistalinistisessa yhteiskunnassa jonka arvot lepäävät rikollisen jo edesmenneen punarosvon Neuvostoliiton arvojen ja rikosten puolustamisessa, sekä uusien uhkiemme islamistien palvontana

Tällä presidentti Tarja Halosen ja johtamansa Demla r.y:n stalinistisen juristikunnan masinoimalla näytösoikeudenkäyntien sarjalla johon osallistui virkarikoksista epäiltäviä poliiseja, syyttäjiä ja tuomareita ajettiin Seppo Lehto eroon perheestään ja lapsistaan = rikottiin yksi suomalainen perhe.

Montako perhettä rikotaan jatkossa rikollisten vääriä ilmiantoja tehtailevien Mustan Afrikan valehtelijoiden ja sellaisiin nojaavien virkarikollisten toimin esitutkinnassa ja eri oikeusasteissa?

Buddhalaistet vainotutkin ymmärtävät Seppo Lehtoa.

Koska oma kansa, oikeuslaitos ja kirkko ymmärtävät ettei oman kansan perusoikeuksien puolustajia kannata vainota?


http://myanmartruthers.blogspot.com/2010/05/seppo-lehto-draws-muhammad-caricature.html


Koko maailma piirtää Muhammedin 20.5.2010 päivä lähestyy


Osallistukaa reippaasti ilmaisu- ja sananvapauden puolustamiseen. Päämääränä kumota se ne lait mitkä eivät nauti yleistä arvostusta ei edes EU:ssa ja Euroopan unionin lakimiesten ajatuksissa!


http://blasphemy.ie/2009/05/30/european-lawyers-oppose-blasphemy-laws/

-----------------------------------


ABOUT ME

My photo
Turun hovioikeudessa 26-27.5.2009: Tutkikaamme ennenkuin hutkimme toisin kuin valtionsyyttäjä Mika Illman ja lehtineekerit: "Krp tutkii valtiojohtoon kohdistuneita kunnianloukkauksia internetissä Julkaistu 29.9.2006 19:43 Keskusrikospoliisi tutkii valtion ylimpään johtoon kohdistunut kunnianloukkaus-rikoksia internetissä. Epäiltynä on tamperelainen yksityishenkilö Seppo Lehto kertoo Nelosen uutiset. Epäillyt rikosnimikkeet ovat törkeä kunnianloukkaus, kunnianloukkaus ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Tutkintapyynnön asiassa ovat tehneet valtakunnansyyttäjänvirasto, vähemmistövaltuutetun tsto. Myös presidentti Tarja Halonen on tietoinen krp:n tutkinnasta ja mahdollisesta asianomistaja-asemasta jutussa. Pääministeri Matti Vanhasen (kesk) mielestä jutun selvittäminen on tarpeen, jotta internetin loukkaaville kirjoituksille ja kuville löytyy jokin raja. Pääministeriin krp oli yhteydessä keväällä. Viranomaisten toive oli, että Vanhanen antaisi suostumuksensa nimen käyttöön tutkinnassa. "Tällä on yleisempää merkitystä, ei niinkään henkilööni liittyen. Olen kertonut että olen siihen valmis", Vanhanen sanoi Nelosen uutisille. Helsingin Sanomat"

-------------------------------

http://sokea-peili.blogspot.com/


---------------------